Forside K2 Projekt Aftale med K2 Organisation Referencer Kontakt
K2 Projekt

Firmaet etablerede sig som totalentreprenør i maj 2005. Stifteren Keld Korshøj har baggrund i entreprenørbranchen senest med gennemførelse af større totalentrepriseopgaver hos entreprenørfirmaet KPC og før da som chefindkøber af installationer for NCC Vest. Første opgave var gennemførelsen af 7.600 m2 boliger for Sjælsø Gruppen til en entreprisesum af ca. 57 millioner og afslutning oktober 2006

Samarbejdsformer

Vi tilpasser vores samarbejdsform efter kundens behov. Ca. halvdelen af vores entrepriseaftaler er lavet efter partneringkonceptet, mens den anden halvdel er traditionelle totalentrepriseaftaler. Med en loyal skare af underentreprenører er vi ikke nervøse for at give en fast skarp pris på totalentrepriser. Hos K2 projekt kombinerer vi det gennemprøvede med det fleksible. Vi har paradigmer for hver aftaletype, men paradigmerne er skabt til at rumme en optimal udnyttelse af hver aftaleparts styrke.

  • Logo

    K2's logo er skabt som en siluet af bjerget af samme navn. Vi synes logoet er passende - mange oplever en byggesag som et uoverstigeligt bjerg. Men med ekspertise, planlægning, godt samarbejde og det rigtige hold kan alle opgaver løses.

K2 Projekt ApS Telefon +45 2921 0735